fbpx

Ønsker du en utfordrende jobb i en virksomhet i sterk utvikling?

Vi søker en proaktiv og initiativrik Transportplanlegger som vil være en sentral bidragsyter for å styrke Østlandet Gjenvinning sin posisjon i Innlandet. Stillingen vil ha ansvar for egne og innleide transportører, som innebærer daglig planlegging, optimalisering og drift, samt logistikkarbeid knyttet til disse aktivitetene. Rollen rapporterer til Transportleder.

Østlandet Gjenvinning skal være så attraktive at vi er et naturlig valg for både nye og gamle kunder. Vår nye Transportplanlegger må ønske å vokse i og med selskapet og vil ha følgende arbeidsoppgaver:

  • Være lojal i forhold til selskapets verdier, mål og beslutninger
  • Daglig drift/planlegging av transport
  • Bistå med å optimalisere og videreutvikle transport/logistikk
  • Kontrollere avregningspriser mot transportører
  • Oppfølging og håndtering av avvik og etterregistrering.

Rollen krever god planlegging og gjennomføring av egne arbeidsoppgaver, samt god kunnskap om logistikkarbeid og transportfaget. Rett kandidat er en resultatbevisst og allsidig person som trives i et hektisk miljø. Du er positiv i din tilnærming og er opptatt av å forstå mål og nåsituasjon.

Vår nye Transportplanlegger er opptatt av å skape et godt miljø rundt seg. Rett kandidat har erfaring og relevant utdannelse innen transport og logistikk. God faglig kompetanse eller relevant erfaring i tilsvarende stilling kan kompensere for utdanningskrav. Andre etterspurte kompetanser er:

  • Faglig relevant praksis og erfaring fra transport eller logistikk
  • Du må kommunisere godt, både muntlig og skriftlig
  • Fordel med IT kompetanse
  • Fordel med erfaring på planlegging av lift og krok transport

Østlandet Gjenvinning er en solid bedrift med stort potensial. Selskapet har gode utviklingsmuligheter og har utarbeidet en fremtidsrettet strategi for videre vekst og ytterligere kundetilpassede løsninger. Det er varierte arbeidsoppgaver med spennende utfordringer og et godt arbeidsmiljø som preges av stort engasjement, dyktige kollegaer og godt humør. Vi har konkurransedyktige betingelser og arbeidssted er Gjøvik.

Du kan vise interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad til te@ostlandetgjenvinning.no innen søknadsfristen 15.05.2021

Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt med vår transportleder, Per Einar Monsen  tlf. 473 06 445 eller Drifts- og logistikksjef Tor Enger, tlf. 913 20 826